Nieuws

Onze openingstijden zijn beperkt en veranderen soms.

Check altijd vóór vertrek!

 

‼️‼️BELANGRIJKE INFO‼️‼️

Omdat iedereen graag wil weten waar hij of zij aan toe is.....

Wat is het plan voor de komende tijd?

De huidige tijden gelden nog tot november. 
Vanaf november gaan we óók de dinsdag sluiten. Helaas....Dit omdat er een enorm gat zit tussen de dinsdag en de zaterdag en we daar niet goed op in kunnen kopen indien nodig omdat de klandizie in de wintermaanden ook minder is. 

Maar.....we gaan dan wél extra op de zondag open in de maanden november en december van 11.00 uur tot 14.00 uur.
Op zondag is indien nodig de kachel aan en zal er ook eten zijn zoals soep of een broodje en ook gebak. Huisgemaakt uiteraard. 
Onze locatie is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor een wandeling door het prachtige Lankheet maar ook andere routes.
In de maanden januari, februari, maart en april is de winkel VOORALSNOG gesloten. 
We gaan dan bedenken hoe nu verder en verder met alle werkzaamheden rondom en in de boerderij. 

Dus.... vanaf november geopend op...
Zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur en
Zondag van 11.00 tot 14.00 uur. 

De kar met groente, aardappelen enzo staat alléén buiten met redelijk weer en NIET op de dagen als de winkel open is. Je kunt me voor vertrek altijd appen of deze er staat op 0652395399

Hopelijk is dit voor jullie duidelijk.🙏

Op social media én onze website houden we jullie uiteraard op de hoogte!! 🥳🤗

Zie onderstaande tekst voor de reden.

 

Lieve trouwe klanten en volgers....❤️

Zoals het er nu voor staat kunnen we niet verder op deze manier.....😔

We hebben téveel onkosten en té weinig opbrengst wat ervoor zorgt dat er nog steeds geld bij moet. 

Een uit de hand gelopen hobby en waar met name ik wél toekomst in zag...maar de bewustwording gaat iets te langzaam voor ons om dit zo vol te houden want ik geloof er hoe dan ook nog steeds in dat we deze kant op gaan.

Misschien waren onze besluiten ook niet altijd de goede en waren we te vooruitstrevend maar voor ons gevoel hebben we het wél geprobeerd de goede keuzes te maken.🙏

We hebben 5 jaar knetterhard gewerkt met ons allen hier en we hebben het geprobeerd.  Maar helaas... Mede ook door allerlei bijkomende omstandigheden. Ook ligt het misschien deels aan mij omdat ik niet zakelijk genoeg ben en ik niet altijd de adviesmarge nam. Ik durf nl géén 5 euro te vragen voor een bloemkool. En in dat opzicht ga ik dus ook nóóit zakelijk worden. Alles wordt knetterduur en ik wilde het graag voor iedereen leuk houden ten koste van... 
Maar zelfs dat vond en vind men soms te duur.

Daar kwam bij dat we vorig jaar een slechte aardappel oogst hadden en dit jaar is het ook weer zeer slecht. En van onze eigen oogst moeten we het hebben. 

En in principe worden we net als vele anderen ook van alle kanten tegengewerkt.... het weer, de hoge prijzen, dure vergunningen,  regeltjes, wetjes,  andere initiatieven, de mast etc etc.... We trekken het gewoon niet meer. 😔 Óók omdat het zéér arbeidsintensief is en we handen tekort komen.

We deden alles op eigen kracht zonder subsidies,  leningen etc... en we hebben van alles geprobeerd zoals weekpakketten,  workshops, proeverijen, rondleidingen etc.
De bouw ligt ook stil door de situatie en het is nog steeds een pröttel.

Onze Aileen heeft ons dan ook helaas moeten verlaten! We zijn in ieder geval blij voor haar dat ze een nieuwe plek heeft want dat heeft ze ook verdient met haar inzet hier. We zullen haar missen, we waren een goed team.🥰👌🏼

Hoe we het verder gaan doen hier, dat is nog de vraag.... Maar we moeten in ieder geval weer flink minderen. Waarschijnlijk stoppen we met het aanvullende assortiment en alléén eigen producten óf misschien wel helemaal...we weten het gewoon nog niet en zover is het nog niet.

We blijven voorlopig open tot de eigen oogst op is. Dan sluiten we een paar maanden en in die periode gaan we nadenken over hoe nu verder.

Het doet ontzettend veel pijn deze terugslag maar wat niet kan, kan niet.... 
En wij moeten ook aan onszelf gaan denken. We leefden langs elkaar heen en waren alleen maar druk met ons werk waardoor ons huwelijk ook onder druk kwam te staan.

Hopelijk komt er een mooie oplossing op ons pad en nét zoals bie monopoly....eem terug noar START en dan weer vedan. 💪🏼
Het is nl té jammer van alles wat we hebben opgebouwd en neergezet met vele helpende handen om daar dan een streep door te zetten! We geven nog niet zomaar op hoor! En de bouw waaraan we al zijn begonnen gaat tzt ook gewoon langzaam verder.

Heb je nog vragen? Trek gerust aan de bel!

En...check altijd vóór vertrek of we geopend zijn.

© 2018 - 2024 Boerderijwinkel Earpel enzoo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel